Prozori se ubrajaju u građevne elemente na kući pred koje se postavljaju najveći zahtjevi. Oni pročelju daju život i podižu materijalnu vrijednost same kuće. To su također elementi koji imaju najviše mogućnosti oblikovanja. Na kraju krajeva, prozori na vrlo dug vremenski period određuju vrijednost stanovanja u vašem interijeru.

Prozori tvrtke Termosistem svoju visoku tehničko- tehnološku kvalitetu duguju profilima sistema KBE, koji zadovoljavaju sve zahtjeve suvremenog stanovanja, ali i, zahvaljujući jedinstvenoj i zaštićenoj greenline® tehnologiji, najviše europske ekološke standarde.

Pri oblikovanju pročelja, svakako najznačajniji element su ulazna vrata. S jedne strane, svojim oblikovanjem ona trebaju naglasiti osobnost vaše kuće, a s druge u najvećoj mjeri zajamčiti sigurnost. Renomirani njemački proizvođač KBE je osmislio a Termosistem primjenjuje PVC profile koji mogu odgovoriti svim zahtjevima pri izradi prvoklasnih glavnih ili sporednih ulaznih vrata. Osim toga vrata imaju savršen sistem brtvljenja i specijalne profile za pragove sa izvrsnim toplinskim svojstvima. Naša tvrtka ne iskazuje svoju kvalitetu samo kod ulaznih vrata nego i tamo gdje su postavljeni posebni zahtjevi u oblikovnom i funkcionalnom smislu - kod velikih ostakljenih stijena prema terasi ili vrtu, balkonskim, posmičnim i sklopivim (harmo) vratima, i to sve sa svim vrstama izo stakla te vrhunskom termičkom i zvučnom zaštitom.

Prozore i vrata izrađujemo u više oblikovnih varijanti, profilima KBE_70mm, KBE_70md (s centralnom brtvom) i KBE_70mm Select. Sve izvedbene varijante odlikuju:

  • 70 mm ugradbena dubina, što znači i poboljšana izolacijska svojstva
  • 5-komorna tehnologija
  • suvremen dizajn
  • širok izbor boja i dekora drveta
  • dublji utor za staklo pruža dodatnu sigurnost i poboljšanu toplinsku i zvučnu izolaciju
  • unaprijeđena statika
  • optimizirane linije izotermi
  • olakšana ugradnja,

a KBE_70mm i KBE_70md imaju izvedbene varijante s ravnim i stilskim krilom.

Poseban segment naše proizvodnje predstavlja revolucionarni, zaštićeni AluFusion sustav, jedinstven spoj aluminija i PVC-a u kojem su objedinjena najbolja svojstva oba materijala - jasna estetika i stabilnost aluminija s ekonomičnošću i superiornom izolacijom PVC materijala. Kako ovaj zaštićeni i nagrađivani sustav, osim superiornog dizajna i izolacije, pruža i mogućnost izrade elemenata do sada nezamislivih dimenzija kad je PVC stolarija u pitanju.

KBE_System 70md
KBE_System 70mm
KBE_System 70mm presjeci
KBE_System 70md presjeci
KBE PremiLine klizne stijene
KBE AluFusion
 
 
greenline
KBE prozorski sistemi  

Copyright Termosistem 2009© Design by Mladen Divkovic© / Midnight Rider Design® 2009