RolaPlus rolete

Rolete su elementi koji na siguran način reguliraju prodor topline i svjetlosti u vaš dom. Štite od neželjenih pogleda, hladnoće, vrućine, buke, vjetra, kiše, tuče i energetskih gubitaka. Štede energiju potrebnu za grijanje i hlađenje, čime doprinose zaštiti okoliša.
Inovativne rolete VariNova sustava RolaPlus se mogu isporučiti u tri visine (175, 205 i 240 mm) i dvije dubine ugradnje (218 i 250 mm). Vanjske i unutarnje stijenke i spojni profili kutije su od PVC materijala sa šupljim komorama. Možete birati između PVC ili aluminijskih sjenila, pri čemu vam je na raspolaganju širok individualni izbor boja i atraktivnih dekora drveta. Veliku prednost predstavlja VariNova s integriranim komarnikom (rolo mrežicom za zaštitu od kukaca) kojeg je moguće ugraditi bez dodatnih izmjena. Revizijski otvor je s otvaranjem prema dolje ili unutra, tako da se može prilagoditi objektu na licu mjesta. Osim toga, VariNova nudi vrlo jednostavnu montažu na sve na tržištu uobičajene prozorske sustave i omogućuje jednostavno postavljanje revizijskog poklopca.
Nova generacija RolaPlus sustava roleta predstavljena je krozjoš dvije varijante. Tako je posebno razvijena kutija za rolete koja odgovara zahtjevima u novogradnji. Ova kutija se može prežbukati i s unutarnje i s vanjske strane, a možete je i direktno i kompaktno ugraditi iza nadvoja. Vanjska RolaPlus kutija za rolete na najbolji je način pripremljena za sve situacije u pogledu ugradnje. Sasvim je svejedno radi li se o zidu koji ima jedan ili više slojeva, ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža vanjske kutije se može vršiti direktno na prozoru ili kao zasebni montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila ova se kutija može ugraditi tako da bude skoro nevidljiva.

OmbraPlus grilje i škure

Grilje uljepšavaju vašu kuću dajući joj šarm juga i ono "nešto posebno": individualan karakter.
Pri izboru, u donošenju odluke vam pomaže široka paleta boja i puno zanimljivih dekora drveta - za ispunjenje svake pojedinačne želje i različitih ukusa.
Capri-Ischia grilje sustava OmbraPlus zadržavaju prirodan izgled pravog drveta uz dodatne prednosti koje pruža visokokvalitetni PVC materijal - iznimno lako i jednostavno održavanje i gotovo neograničena trajnost.
Osim odlične zaštite od sunca, grilje vam nude i puno više: zaštita od vjetra i vremenskih neprilika, od topline i hladnoće, neželjenih pogleda ali i od provale i krađe.
Postoje stvari koje su od nastanka dobre i pravilne, i kojima kao da se protokom vremena nema što dodati. Tipičan primjer su škure (kapci) koje  nisu izgubile ništa od svoje izvrsne funkcionalnosti i šarma od svog praoblika pa sve do danas. OmbraPlus sustav škura Grado ipak donosi neke prednosti, ne narušavajući pri tome izvornu rustikalnu estetiku i čar prošlih vremena. To se prije svega odnosi na svojstva viskokvalitetnog PVC materijala koji, u odnosu na drvo, pruža znatno veće mogućnosti oblikovanja, krajnje je jednostavan za održavanje i pruža poboljšanu sigurnost zahvaljujući novim konstrukcijskim rješenjima.

KBE_System 70mm
KBE_System 70mm presjeci
KBE_System 70md
 
 
greenline
KBE prozorski sistemi  

Copyright Termosistem 2009© Design by Mladen Divkovic© / Midnight Rider Design® 2009